Ik woon sinds een aantal maanden in een woning in Oss. Sinds een aantal weken heb ik steeds meer last gekregen van mijn rug. Daarom besloot ik om contact op te nemen met een fysio bij mij in de buurt. Ik ging eerst op het internet op zoek naar een goede fysio bij mij in de buurt. toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten.

contact

Goede website

Ik had een aantal websites bezochte n met elkaar vergeleken voor dat ik terecht kwam op de website van Fysiotherapie 4 all. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de werknemers van het bedrijf. Dit vind ik zelf altijd erg prettig omdat je dan alvast een beeld krijgt over de persoon die jou gaat behandelen. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De fysiotherapeut was ook erg vriendelijk en behandelde mij erg goed. Ik ben daarom ook erg tevreden over Fysiotherapie 4 all.