De beste behandelingen kunt u krijgen bij La Gracia

La Gracia

Bent u op zoek naar een perfecte beautysalon die een erg uniek concept heeft? Dan bent u bij La Gracia zeker aan het juiste adres. Bij deze beautysalon stellen ze hun behandelingen af op de stand van de maan. Veel klanten zijn zeer tevreden over deze salon en zouden het zeker andere mensen aanraden om naar La Gracia te gaan. Neem daarom snel contact op of ga naar de website.

Over La Gracia en de manen

  • De nieuwe maan; Dit is de tijd om toe te nemen in kracht. In deze tijd besteed La Gracia meer aandacht aan reconnective healing.
  • De volle maan; Dit is de tijd om extra aandacht te besteden aan reconnective healing. Dit komt omdat de volle maan de meest krachtige maanenergie bevat. Hierdoor zal healing ook veel krachtiger zijn.
  • De wassende maan; Deze periode staat voor het opnemen en toevoegen en het toevoeren. In deze twee weken maakt La Gracia gebruik van herstellende producten op de huid.
  • De afnemende maan; In deze periode besteden ze meer aandacht aan het uitzweten en het uitademen hierdoor zullen ze meer behandelingen uitvoeren die in het teken staan van ontgifting.