Logo Audinc

Ik woon studeer nu een jaar in Amsterdam en ik heb sinds een maand een nieuwe woning samen met mijn vriendin. Ik ging bijna wekelijks uit en ik had soms last van een nare piep in mijn oren. Ik wilde hier graag vanaf komen dus ik ging op zoek naar meer informatie voor oordoppen in Amsterdam. Ik kwam uiteindelijk uit op de website van audinc. Er was erg veel informatie te vinden over hoe het gehoor werkt en hoe je je gehoord het beste kan beschermen. Er was ook een kopje te vinden met oordoppen in Amsterdam

oordoppen in Amsterdam

Geluid in Amsterdam

Onder het kopje was aardig veel informatie te vinden over het geluidsniveau van de de geluid in Amsterdam. Ik had tot voorheen nooit geweten dat je zelfs gehoorschade op kon lopen door slechts de herrie die je op straat hoort. Ik ging zoals ik al eerder had gezegd wekelijks uit in de stad, Ik had vaak last van een piep in mijn oren en hier was ook meer informatie over te vinden en hoe je hier vanaf zou kunnen komen. Onderaan de pagina stond een link die mij doorverwees naar pagina waar oortjes werden aangeboden die je gehoor optimaal konden beschermen. Ik besloot om een paar oortjes te kopen en het uit te proberen. De oortjes waren binnen enkele dagen geleverd en heb ze datzelfde weekend nog uitgeprobeerd tijdens het uitgaan. Ik kon nog steeds optimaal genieten van de muziek en toen ik eenmaal thuis kwam had ik totaal geen last van die piep in mijn oren.