Schoonheidssalon Amsterdam zorgt voor verschillende behandelingen

Logo gentle clinics

bios square epilBent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in de omgeving van Amsterdam? Dan is schoonheidssalon Amsterdam genaamd Gentle Clinics iets voor u! Deze schoonheidssalon zal aan al uw wensen voldoen. Dit komt omdat zij een ruim behandelingsaanbod hebben. Bij Gentle Clinics bent u zeker aan het juiste adres! Zij hebben namelijk zeer ervaren laser- en huidspecialisten in dienst!

Ontharen bij schoonheidssalon Amsterdam

Een van de verschillende behandelingen die Gentle clinics aanbiedt is ontharen. Deze behandeling voeren zij uit met de Bios Square Epil. Dit apparaat wordt tot nu toe nog nergens gebruikt en Gentle Clinics is de eerste schoonheidssalon die behandelingen hiermee uitvoert. Dit doen zij omdat dit het eerste apparaat ter wereld is die behandeld met een vierkante behandelkop. Dit heeft als voordeel dat de kans op brand plekjes verkleint. Daarnaast bespaart u er geld en tijd mee aangezien u maar de helft van de gebruikelijke behandelingen nodig heeft. Het is dus een snelle en veilige behandeling.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Dan zullen de behandelaars u graag verder helpen. U kunt hen bereiken door te bellen naar 020 820 37 73 of stuur een mail naar [email protected]